schilderen met wol


schilderen met wol


Schilderen met wol


Maak je eigen pop-art, bloemenboeket of vogel-afbeelding.

We starten met een lap gekaarde wol. Dit is een prachtige basis om stukjes lontwol, losse lokken en andere draden op te draperen. Van te voren heb je al bedacht wat je ongeveer wilt maken, je hebt een foto bij je of een plaatje van een mooi beeld. We starten met leggen van de afbeelding in wol. Ondertussen geven we uitleg over compositie, kleurgebruik en 3-d effect.  En dan begint het viltproces; met water en zeep drukken we het hele tafereel plat (!)Zo hechten de vezels zich op de onderlaag tot een geheel. We brengen accenten aan om meer diepte te krijgen. Eventueel met prikvilten zetten we extra stukken vast. Deze workshop wordt mede verzorgd door Marit van de Bijl van Kunstlabel.nl.

Resultaat
Je gaat met een prachtige afbeelding naar huis die als wandkleed of kussen of kleed verwerkt kan worden.
Deze workshop is ook geschikt voor grote groepen zoals teamuitjes of vriendengroepen. Ook is het mogelijk een gezamelijk kunstwerk te maken. Informeer naar de mogelijkheden (info@mooimiek.nl)

Kosten
De workshop duurt 4 uur en bedraagt €55 per persoon voor losse aanmeldingen, inclusief materiaal, koffie/thee en taart. Heb je zelf een groep? informeer naar de mogelijkheden, of kijk in de agenda.

 7628 bezoekers (14172 hits) sinds 28-11-2016
Powered by webXpress