creatieve carrousel

creatieve carrousel
Elke woensdag in de schoolvakantie (of stakingsdag) organiseren Ginkgoo, De Knutselkeet en Mooimiek in de Rieshoek activiteiten voor kinderen.

14 februari is er een extra ochtendprogramma ivm. staking (9-12 uur). 28 februari is er creatieve carrousel in de voorjaarsvakantie.

programma
Om half 10 (9 uur op 14 februari) openen we de deuren voor kinderen vanaf 6 jaar en bieden een mooi programma aan vol creativiteit, beweging en gezelligheid. 
Kinderen kunnen kiezen uit verschillende workshops. Elke carrousel heeft weer een nieuw programma. In de pauze is er fruit en drinken. Er kan geluncht worden in het huiskamercafé van Leff. Er zijn al t-shirts bedrukt, dieren van hout gemaakt, tai chi lessen geweest, fotografie, schilderen. Elke dag heeft een ander programma.
 

creatieve carrousel

facebook
Op facebook staat altijd het recente programma.
Wil je op de hoogte blijven via email. geef dan hier je adres door, dan mailen we het programma 2 weken voor de vakantie door.

bijdrage
Een dagdeel kost €12,50 en is van 9.30-12 uur of 13.00-15.30 uur. Het is mogelijk om te blijven lunchen met eigen lunch of een lunch bij Leff in ons huiskamercafé (€4,50).


staking

In verband met de stakingen in het basisonderwijs is er een extra Creatieve Carrousel ingelast! Zoals op 14 februari, dan openen wij onze deuren voor kinderen vanaf 6 jaar en bieden een mooi programma aan vol creativiteit, beweging en gezelligheid.

Opgave via activiteitenrieshoek@gmail.com of via het inschrijfformulier: download het formulier

 

27463 bezoekers (43531 hits) sinds 28-11-2016
Powered by webXpress