naailes volwassenen vervolg


Creër je ideale basisjurk
Hou je van jurken? Maar zitten confectie modellen niet altijd even goed? Ga dan de uitdaging aan om zelf je ideale basic jurkje te maken. Het is letterlijk de basis van je garderobe. Een goeie eenvoudige jurk is je 'op het lijf geschreven' en eenvoudig zelf te maken, mits je een juist patroon hebt.

Nieuwsgierig? Bekijk dit filmpje

 

maat op nemenWat leer je
In 10 lessen leer je je juiste maten opnemen, een proefmodel maken en vervolgens in gewenste stof een jurk maken met een patroon dat speciaal voor jou is getekend. Dit patroon krijg je mee zodat je naderhand nog veel vaker een jurk kan maken in door jou gewenste stoffen. Hierbij krijg je ook kleine opstap in het leren patroontekenen. Bij de lessen is het wel raadzaam om thuis ook af en toe wat zaken af te maken, zodat de lessen echt gericht zijn op het vergaren van informatie en de fijne kneepjes.
Bij aanvang is een stijlconsulente aanwezig voor advies in de soort jurk dat het best passend is bij jouw figuur. Ook worden er aanvullende stijltips door de stijlconsulente gegeven.

Niveau
Heel veel naai-ervaring is niet nodig, maar het is wel handig als je al aardig met je naaimachine kunt omgaan en de basisbegrippen/termen kent. De beginnerscursus leent zich hier uitstekend voor.

Machine
Heb je geen naaimachine, gebruik er kosteloos één van Mooimiek. Heb je zelf een machine? neem hem mee, dan leer je er goed mee werken.

Wanneer
woensdagavond 19-21.30 uur. Start januari 2018
(24-1, 31-1, 7-2,14-2, 21-2, 7-3, 14-3, 21-3, 28-3, 4-4) Het is mogelijk 2 lessen te missen en in april 2018 in te halen.

Waar
De Rieshoek, Zuidlaarderweg 63 te NoordlarenKosten
€280, incl. patroon op maat, startkit, advies stijlconsulent met stijltips, gebruik naai- of lockmachine, aanwezige fournituren, patroonpapier, vlieseline, meet- en knipgerei. Ook zijn er genoeg patronen en reststoffen voor oefenprojecten omdat Mooimiek van hergebruik houdt en daardoor ook veel prachtige materialen krijgt.

kleding maken

Voor vragen of opgave, neem contact op met Annemieke: 06-23116234 of mail.

17206 bezoekers (30201 hits) sinds 28-11-2016
Powered by webXpress