Image by patricia serna

Naailessen

naailessen

Zomerweek

De eerste week van de zomer was er een zomerweek, je eigen kledingstuk in 3 ochtenden maken. Deze week was snel vol. Daarom doen we de laatste schoolvakantieweek nog 2 dagen. Als je in deze weken thuis bent en een creatieve handleiding zoekt, of gewoon gezelligheid en tips, of je wilt een atelier waar alle materialen voor handen zijn, dan is dit wat voor je:

 

10-11 augustus zomer 2-daagse 10-14 uur


Inloop vanaf 9.30 uur.
les 1 we starten met het uitraderen van een bestaand patroon voor flared pants, shirt of rok en leggen dit op stof, knippen, patroon overnemen.
les 2 in elkaar zetten (het kan zijn dat je 's middags thuis verder gaat) Het is ook mogelijk om deze dagen te gebruiken voor zeefdrukken op textiel, prikvilten of andere objecten vilten. Ik wil het alleen graag van te voren weten ivm voorbereidingen.

Deze dagen zijn ook geschikt voor (ouders/opa/oma met kinderen, eventueel met aangepast project). Van te voren hebben we al samen bepaald wat je gaat maken, zodat patronen aanwezig zijn en jij de benodigde stof bij je hebt.

Je neemt je eigen lunch mee.  Koffie en thee aanwezig. Een basis voorraadje wol zit bij de prijs in (of proefstof voor zeefdruk).

De groep loopt snel vol (max. 6 personen). 

Kosten bedragen € 69 voor kinderen (tot 21jr), volwassenen betalen €83,50 voor 2 dagen. 

Als wilt zeefdrukken of vilten, dan kan je denken aan:

les 1 we starten met het natvilten van een lap, die we versieren met gekleurd vilt of je maakt een ontwerp voor zeefdruk op textiel, zeefdrukken. Van de onderdelen maken we een geheel, dag 2 starten (of vervolgen we dit)
 

In deze week stel ik jullie alle kennis en materialen ter beschikking om zelf je unieke project te maken. Voor kinderen kan dit een mooi kussen of allemaal kleinere viltwerken zijn, van snoepjes tot rare snuiters, tot een gezeefdrukte kledinglijn van saaie t-shirts die nu opgefrist zijn.