top of page
websitebutton1-klein.jpg

Naailes

Volg naailessen om handigheid te krijgen. Wordt vrienden met je naaimachine en maak je eigen kleding. De naailessen zijn gesplitst in les voor volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar.

naaicafe2021-voorpagina.jpg

Naaicafé

Op donderdagavond of vrijdagochtend kan je het naaicafé bezoeken. Je boekt een losse les van  2,5 uur  Je kunt gebruik maken van de aanwezige machines. Eerst eens kijken? kom vrijblijvend langs, graag even appen 06-23116234.

websitebutton2-klein.jpg

Vilten

Vilten is het oudste ambacht om textiel te maken. Leer de techniek van het vilten. Maak een kleed, schilder met wol, of maak je eigen sjaal of poef. Of prikvilt een vogel die niet wegvliegt.

Nieuws

 

Mooimiek zit in het Cultuur-centrum de Notenkraker op de bovenverdieping. Er zijn 5 naailesgroepen waar je je voor op kunt geven. Of lossen viltworkshops, april tm oktober veelal vachtworkshops en in de winterperiode meer schilderen met wol of prikvilten. 

Een losse naailes proberen? er is donderdagavond en vrijdag-ochtend naaicafé. 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en wetenswaardig-heden? Volg mooimiek via facebook of instagram @mooimiek_annemieke

Verknipt_5 500x500.png

Stoffen en les in Groningen

Op donderdagavond worden de naailessen in Groningen bij Stoflab gegeven. Daar liggen ook onze stoffen. Op dinsdag of op afspraak te bezoeken.

bottom of page