websitebutton1-klein.jpg

Naailes

Volg naailessen om handigheid te krijgen. Wordt vrienden met je naaimachine en maak je eigen kleding. De naailessen zijn gesplitst in les voor volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar.

naaicafe2021-voorpagina.jpg

Naaicafé

Op donderdagavond of vrijdagochtend kan je het naaicafé bezoeken. Je boekt een losse les van 1 uur of 2,5 uur  Je kunt gebruik maken van de aanwezige machines. Eerst eens kijken? kom vrijblijvend langs, graag even appen 06-23116234.

websitebutton2-klein.jpg

Vilten

Vilten is het oudste ambacht om textiel te maken. Leer de techniek van het vilten. Maak een kleed, schilder met wol, of maak je eigen sjaal of poef. Of prikvilt een vogel die niet wegvliegt.

Nieuws

 

Mooimiek is intern verhuisd. Van beneden naar boven. Er is een mooie multifunctionele ruimte gerealiseerd door de stichting Cultuurcentrum de Notenkraker.

Vanaf maart 2022 is er op donderdagavond en vrijdagochtend naaicafé. 

 

Sinds kort is er ook een beamer aanwezig voor overname digitale patronen.

wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en wetenswaardigheden? klik dan op de button 'op de hoogte blijven' in  de voettekst van deze pagina, dan krijg je zo maandelijks mogelijk een nieuwsbrief. Je kunt jezelf ook zo weer afmelden.

Verknipt_5 500x500.png

Stoffenatelier

In het atelier van Stoflab Groningen liggen onze stoffen. Ideaal voor tijdens de naailessen, stof uitzoeken, thuis even wassen en maak er een mooi kledingstuk van, met onze adviezen en jouw inzet gaat dat zeker lukken. Op afspraak te bezoeken.