vanaf 1 januari 2022 nieuwe
naaicursussen
workshop
vogels prikvilten

 
websitebutton1-klein.jpg

Naailes

Volg naailessen om handigheid te krijgen. Wordt vrienden met je naaimachine en maak je eigen kleding. De naailessen zijn gesplitst in les voor volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar.

websitebutton2-klein.jpg

Vilten

Vilten is het oudste ambacht om textiel te maken. Leer de techniek van het vilten. Maak een kleed, schilder met wol, of maak je eigen sjaal of poef. Of prikvilt een vogel die niet wegvliegt.

droomwinkel.jpg

Droomwinkel

De mobiele etalage is er al, online stoffenwinkel VERKNIPTstoffen. Bestel hier je stof online of maak een afspraak om langs te komen.

Knipsel-covid.JPG

Digitale lessen

Een poging tot het maken van digitale lessen heeft mij geleerd dat ik juist graag mensen zie en spreek om kennis over te dragen. Bij Mooimiek dus geen digitale lessen. Wel heb ik een eenvoudig vilt pakketje voor je: bestel een vogelpakket om zelf thuis te prikvilten. Met online instructie (foto's met uitleg)

Nieuws

We kruipen in onze cocon. Komt er vast een mooie (volgevreten) vlinder uit. 

Teken je dag

Tekenen is mijn hobby sinds ik van creatief ondernemen mijn werk maakte. De eerste lockdown periode maakte ik elke dag een stripverhaal, de Isolatiestrip. Inmiddels is lockdown 3 een feit. Dus het tekenen gaat gewoon door. 

WhatsApp Image 2022-01-04 at 17.01.33.jpeg