DSC_0142.JPG

Vilten

Vogels, snoep of rare snuiters vilten

Onderstaande workshop duren 2 uur, kosten €25 per persoon gegeven in het atelier. Dit is incl. materiaal, koffie en thee. 
Voor scholen en bso's gelden aangepaste tarieven.
Leuk voor een creatieve middag en de workshops worden vaak op locatie gegeven. 

Vogels prikvilten

 

Op afstand niet van echt te onderscheiden. Met merinowol en een prikviltnaald creëer je de prachtigste 3D figuren. Heb je zelf een groepje? dan 'prikken' we een moment. De workshop duurt 2 uur en de bijdrage is €25 incl. koffie en thee. In april is deze workshop onderdeel van Gekleurd Grijs met een speciale prijs (€20)

Te Koop

De prikvilt-vogels zijn ook als cadeaupakketjes te koop om zelf te maken voor €17,50. Je kunt kiezen uit: Puttertje, Koolmees, IJsvogel, Roodborst of Pimpelmees. Op te halen in het atelier te Paterswolde.

Snoep en mini keien


Favoriet onder de scholen en naschoolse opvang. Met een groep samen ballen of plakkaten vilt maken, in stukken knippen, verruilen voor andere kleurtjes en zo ontstaat er een heel assortiment aan fris gekleurde niet van echt te onderscheiden snoepjes. Een teambezigheid.

Rare snuiter


Gewoon als je toe bent aan iets geks. Ook deze vogel is in 2 uurtjes te maken. De workshop duurt 2 uur en de bijdrage is €25 incl. koffie en thee. 

BSO's en scholen

Voor groepen (scholen - naschoolse opvang) gelden aangepaste tarieven). Vraag om meer informatie via mail of bel/app 06-23116234

Mooimiek

Annemieke van den Berg van Saparoea

Schoollaan 16 Paterswolde

T 06-23116234

E info@mooimiek.nl